Skip content en ga naar navigatie
 • Ello-held van de maand: Sam Daniëls

  Ello Mobile, 15 juni 2015

  Sam Daniëls klein Onze kersverse Ello-held kreeg het ecologisch en sociaal bewustzijn met de paplepel mee. Niet verwonderlijk dat hij dus voor Ello kiest én zijn baas kon overtuigen om alle werknemers te laten bellen met Ello. Alleen al daarvoor verdient Sam een heldenstatus …

 • Ello-held van de maand: John Hontelez

  Ello Mobile, 26 april 2015

  John thumb Noem een milieuvereniging en onze Ello-held heeft er een lidkaart van op zak. Toen Ello Mobile werd opgericht was hij er als de kippen bij. Maar hij steunt ook nog een reeks andere milieuvriendelijke en sociale initatieven. Dames en heren, we hebben een held van formaat!

 • Ello-held van de maand: Ellen Van Campenhout

  Ello Mobile, 03 november 2014

  Ellen Van Campenhout_thumbEen kritische geest in een gezond lichaam. Dat is Ellen Van Campenhout, onze Ello-heldin van deze maand. Een groot hart voor de natuur én de vaste overtuiging dat bedrijven – net zoals Ello Mobile – met méér moeten bezig zijn dan winst alleen. Nieuwsgierig? Ellen vertelt je er graag wat meer over.

 • Ello-held van de maand: Tom Van Rompaey

  Ello Mobile, 05 augustus 2014

  Sportieveling en China-liefhebber Tom Van Rompaey is onze kersverse Ello-held. Met z’n 22 lentes wellicht een van de jongsten, maar daarom niet minder geëngageerd. Tom probeert zijn ecologische voetafdruk dagelijks te verkleinen én hij schrikt er niet voor terug om wat vrijwilligerswerk te doen samen met zijn vrienden. Toffe pee, die Tom!

 • Ello-held van de maand: Evi Frans

  Ello Mobile, 17 juni 2014

  Lang hoefde ze er niet over na te denken … Toen onze heldin Evi voor het eerst over Ello hoorde, ging ze onmiddellijk voor de bijl. Net zoals ze de vrijwilligers op straat met clipboard niet kan negeren, kon ze ook geen nee zeggen tegen Ello Mobile. Lees snel welke projecten Evi steunt!

Ello tweets

Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

 • Ello-nieuwtjes
 • Projectupdates
 • Concrete resultaten