Skip content en ga naar navigatie
 • Snuif de sfeer op in Kinshasa - deel 2

  Ello Mobile, 05 september 2014

  De tijd is gevlogen, want het SOS Kinderdorp in Kinshasa bestaat al 2 jaar! 15 SOS-moeders nemen er 150 kinderen onder hun vleugels. En de 2 schooltjes floreren er en geven er onderwijs aan een slordige 270 kinderen. Wil jij weten hoe het eraan toegaat in het SOS-dorp en de schooltjes? Bekijk dan onderstaande kortfilmpjes, die de gemoedelijke sfeer perfect weergeven.

 • Snuif de sfeer op in Kinshasa - deel 1

  Ello Mobile, 25 juli 2014

  De tijd is gevlogen, want het SOS Kinderdorp in Kinshasa bestaat al 2 jaar! 15 SOS-moeders nemen er 150 kinderen onder hun vleugels. En de 2 schooltjes floreren er en geven er onderwijs aan een slordige 270 kinderen. Wil jij weten hoe het eraan toegaat in het SOS-dorp en de schooltjes? Bekijk dan deel 1 van de kortfilmpjes, die de gemoedelijke sfeer perfect weergeven.

 • Vincent Kompany opent mee SOS Kinderdorp in Kinshasa

  SOS Kinderdorpen, 22 mei 2012

  Kinshasa kleinNadat in juni verleden jaar de eerste kinderen in het kinderdorp toekwamen, werd het dorp nu ook officieel geopend. Voetballer Vincent Kompany was al van in het begin betrokken bij het project. “Zes jaar geleden trok ik al met SOS naar Bukavu in Oost-Congo. Het werk van SOS overtuigde me, ik werd ambassadeur voor de organisatie en zette mee mijn schouders onder het project in Kinshasa. Ik ben nu echt trots als ik zie wat we bereikt hebben.”

 • SOS kinderen in boek: ‘Ik weet niet waarom’

  SOS Kinderdorpen, 10 mei 2012

  SOS-kleinTot dinsdag 15 mei loopt in de Brusselse Bozar (het Paleis voor Schone Kunsten) de tentoonstelling ‘Ik weet niet waarom’. Een reeks aangrijpende getuigenissen en portretten geven weer hoe de SOS kinderen in België het begrip ‘familie’ ervaren. De tentoonstelling is het resultaat van een ontmoeting met 39 kinderen en jongeren die verblijven in projecten van SOS Kinderdorpen in België.

 • SOS Kinderdorpen: meer dan malariabestrijding

  Ello Mobile, 30 juni 2011

  SOS Kinderdorpen: meer dan malariabestrijdingHoeveel moois kan je realiseren in zeven jaar? Vraag dat maar aan SOS kinderdorpen. Hun project in Bukavu kan op die tijd ondertussen al 400 kinderen ondersteunen, samen met hun families en hun gemeenschap. Zoals je weet komt de Ello-steun er meer dan van pas in hun strijd tegen malaria.

Ello tweets

Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

 • Ello-nieuwtjes
 • Projectupdates
 • Concrete resultaten