Skip content en ga naar navigatie
 • Een drukke (na)zomer voor de Mobile School-projecten

  Ello Mobile, 26 oktober 2016

  mobileschool_smallHet was dan wel zomervakantie, maar bij Mobile School hebben ze allesbehalve stilgezeten. Hun trainers reisden maar liefst twee keer af naar Latijns-Amerika. Ze gaven er workshops aan hun partnerorganisaties in Mexico, Argentinië en Chili.

 • Mobile School wint Europese Burgerprijs 2016

  Ello Mobile, 12 september 2016

  Mobile School wordt bekroond door het Europees Parlement met de Europese Burgerprijs 2016. Met deze prijs wil het Europees Parlement 50 Europese projecten belonen die zich onderscheiden door hun bijdrage aan de Europese samenwerking en de bevordering van gemeenschappelijke waarden. Mobile School, voorgedragen door Europees Parlementslid Ivo Belet, is dit jaar de enige Belgische laureaat.

 • Mexicaanse mobiele scholen

  Ello Mobile, 22 juli 2016

  MS_smallBinnen enkele dagen, trekken de Mobile School facilitatoren naar Mexico om er training te geven aan twee partnerorganisaties.

 • Mobile School op de evenaar

  Ello Mobile, 27 april 2015

  Mobile School klein Quito en Ibarra: 2 prachtige, koloniale steden in Ecuador. Eén van de landen van Zuid-Amerika met het meest armoede. Bijna de helft van de bevolking leeft onder de armoedegrens. Naar school gaan is er voor veel kinderen niet bij. Gelukkig zijn er de mobiele schooltjes.

 • Op bezoek in Frans-Guyana

  Ello Mobile, 17 oktober 2014

  Je op Frans grondgebied bevinden terwijl je je in Latijns-Amerika bevindt, een mens maakt het niet elke dag mee. Dat is echter het geval wanneer je landt in Cayenne, de hoofdstad van Frans-Guyana, een klein landje omgeven door grote reus Brazilië, het middelgrote Suriname en de oceaan die uitkijkt op de Antillen en Caraïben. Daar waren we op bezoek bij het departement Développement Social Urbain (DSU) van de gemeente Rémire-Montjoly, om af te toetsen of een samenwerking in de toekomst tot de mogelijkheden behoort.

Ello tweets

Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

 • Ello-nieuwtjes
 • Projectupdates
 • Concrete resultaten