Skip content en ga naar navigatie
 • Schrijf jij ook een brief?

  Ello Mobile, 14 juni 2016

  maelstrom_smallOnlangs kreeg Ello een oproep in de bus van Jorre en Thomas van theatergezelschap MAELSTROM, met een wel heel speciale vraag: of wij een brief wilden schrijven? En op die manier wilden meewerken aan de theatervoorstelling ‘Brief aan mijn Kind’. Onze brief ligt al klaar, maar wil jij als Ello-fan ook in je pen kruipen? Komaan!

 • 871 845 euro winst voor het goede doel!

  Ello Mobile, 23 maart 2016

  winst_smallAls het van Ello afhangt, mag je als Ello-beller een reuzengroot paasei in je mandje verwachten. Waarom? Ello heeft opnieuw de winsten op al het bel-, sms- en surfverkeer geteld. En de opbrengst is uitstekend: eind 2015 staat de teller op 871 845 euro gecumuleerde winst. Helloluja! Een welgemeende dankjewel aan al onze Ello-fans. Op naar 1 miljoen!

 • Ello-tip: Schakel Wifi Assist uit om data te besparen

  Ello Mobile, 04 november 2015

  wifi_kleinOnlangs werd het nieuwe besturingssysteem iOS 9 op de wereld losgelaten. Eén van de nieuwe functies, de Wifi Assist, zorgt ervoor dat je altijd en overal optimaal verbonden bent met het internet … maar dit wel ten koste van je zuurverdiende centen.

 • Het Ello-netwerk scoort hoog!

  Ello Mobile, 05 augustus 2015

  data_smallVind jij het een must dat je met je gsm overal kan surfen? Wees gerust. Bij Ello Mobile zit je goed! Op de interactieve overzichtskaart van het BIPT, een onafhankelijke overheidsinstelling, kan je zelf zien dat onze partner Base goed scoort met z’n 4 G-netwerk.

 • Gsm’en over de grenzen heen

  Ello Mobile, 19 juni 2015

  Roaming klein Schakel jij je mobieltje uit tijdens je verblijf in het buitenland? Of kies je liever voor een zalige surfvakantie en ben je onafscheidelijk van je smartphone? Wij van Ello vinden dat meer dan ok. Alleen willen we je waarschuwen voor een serieuze bill shock!

Ello tweets

Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

 • Ello-nieuwtjes
 • Projectupdates
 • Concrete resultaten