Skip content en ga naar navigatie
 • Wat realiseerde ADPM dankzij Ello vorig jaar?

  Ello Mobile, 03 augustus 2015

  adpm2_smallOnze partnerorganisatie ADPM wil Palestijnse kinderen in de Libanese vluchtelingenkampen een betere toekomst geven. Dankzij de steun van Ello kregen vorig jaar 61 kinderen van 6 tot 12 jaar kwaliteitsvolle buitenschoolse opvang. 54 vroegtijdige schoolverlaters ouder dan 13 volgden de technische opleiding van kapper, elektricien en loodgieter.

 • Ello Mobile in de bres voor Palestijnse vluchtelingen

  Ello Mobile, 08 augustus 2014

  Bij ons in België spreekt het voor zich. Heb je je middelbaar achter de rug, dan ga je in veel gevallen verder studeren. In Libanon is dat minder evident. Daarom slaan ADPM en Ello Mobile de handen in elkaar om jonge schoolverlaters in de Palestijnse vluchtelingenkampen een professionele opleiding te bieden.

 • Eindrapport 2012: toekomst voor 45 Palestijnse vluchtelingen

  Ello Mobile, 29 april 2013

  Eindrapport ADPM 2012Beeld je even in: je wordt geboren in een dichtbevolkt vluchtelingenkamp en groeit er op in moeilijke omstandigheden. Ook al heb jij al lang niets meer te maken met de oorzaak van de situatie, toch draag jij er de gevolgen van. Hoe krijg je dan weer zicht op een leefbare toekomst? Simpel: met een job. En dat is precies hetgeen Ello-project ADPM mogelijk maakt, zo ook in 2012.

 • Interview met Kassem Aina

  Ello Mobile, 05 september 2012

  adpm kleinOp zoek naar vrede, rechtvaardigheid en vrijheid: een interview met Kassem Aina door Marco Di Donato

  "Na dertig jaar vervaagt de hoop...” Kassem Aina: "We kunnen zo niet doorgaan, het leven in het vluchtelingenkamp is heel moeilijk." Ik zit recht tegenover één van de wereldleiders van de Palestijnse solidariteit om het bloedbad van Sabra en Shatila te herdenken.

 • Interview met Kassem Aïna in het magazine van ADPM

  Ello Mobile, 30 juli 2012

  adpmHerinner jij je nog het artikel nog met Kassem Aïna, de directeur van de lokale organisatie achter het Ello-project in Libanon? Ello-partner ADPM nam het interview helemaal over in hun eigen magazine.

Ello tweets

Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

 • Ello-nieuwtjes
 • Projectupdates
 • Concrete resultaten