Skip content en ga naar navigatie
 • Gabriela goes global: een blik op de toekomst

  Ello Mobile, 14 december 2016

  gabriela_thumbOm 5 uur opgestaan in Amsterdam, om 10 uur goedlachs paraat in Brussel: petje af! Wij doen het Joan, international relations officer bij vrouwenrechtenorganisatie Gabriela, niet snel na. Onze hoofdstad is de laatste halte van haar Europese toer, en dat laten wij niet ongemerkt passeren. Tijd om bij te praten!

 • 2015: alweer een steen verlegd

  Ello Mobile, 18 juli 2016

  g3w_smallWerken voor Geneeskunde voor de Derde Wereld is een roetsjbaan van emoties. ’s Morgens ben je verontwaardigd over het onrecht in de wereld. In de namiddag verheug je je om één van de kleine successen en overwinningen. In het jaarverslag van 2015 lees je ook meer over de realisaties, die Ello sponsort.

 • Gabriela meets Ello Mobile

  Ello Mobile, 16 december 2015

  Gabriela_smallObeth Montes en Gert Libang: twee dappere, dynamische voortreksters van de vrouwenrechtenorganisatie Gabriela, waren onlangs op studietoer in Europa. En ook al hadden ze een druk programma, toch stond een praatje maken met Ello op hun lijst met prio’s!

 • Help de politieke gevangenen bevrijden!

  Ello Mobile, 19 november 2015

  Free Sharon klein Sharon Cabusao, schrijfster, activiste en medeoprichtster van Gabriela, werd gevangen genomen in de nacht van 1 juni. Explosieven werden door de politie in haar huis geplant. Een wettig arrestatiebevel hadden ze niet. Net als zoveel andere politieke gevangenen in de Filippijnen werd Sharon het slachtoffer van corruptie en onderdrukking.

 • Gabriela op de barricade in 2014!

  Ello Mobile, 17 april 2015

  gabriela smallIn november 2013 raasde de tyfoon Haiyan over de Filipijnen. De ramp liet een spoor van vernieling achter. Miljoenen Filipijnen belandden dakloos op straat. De verwaarlozing van die Haiyan-slachtoffers door de regering gaf Gabriela nieuwe energie.

Ello tweets

Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

 • Ello-nieuwtjes
 • Projectupdates
 • Concrete resultaten