Skip content en ga naar navigatie
  • Project update Simon & Odil: koken met kleine helden

    Ello Mobile, 05 juni 2012

    Frank Fol kleinWat is er heiliger voor kinderen dan hun woensdagnamiddag? Zeker als dit het begin is van het verlengde Hemelvaartweekend. En net ook op dat moment laaide het enthousiasme in het kinderziekenhuis van het UZ Gasthuisberg in Leuven hoog op. Maar wel om een heel andere reden: groentekok Frank Fol kwam er namelijk samen met Simon & Odil een kookworkshop geven voor langdurig zieke kinderen en hun ouders. En ook wij waren van de partij!

  • Simon & Odil in een nieuw jasje

    Ello Mobile, 19 mei 2011

    Simon & OdilWie we daar hebben! Als dat Simon & Odil niet zijn. Het is al even geleden dat we nog wat van hen gehoord hebben, maar daar zijn ze weer. En hoe! Met een gloednieuwe website. Met gloednieuwe workshops. En met gloednieuwe initiatieven. Kortom, alles om het isolement van langdurig zieke kinderen drastisch te doorbreken. En hun leven weer dat tikkeltje aangenamer te maken.

  • Op naar nieuwe avonturen voor Simon & Odil

    Ello Mobile, 12 juli 2009

    OdilSimon en zijn knuffelkrokodil Odil zijn de helden van een interactieve website en ziekenhuisextranet voor langdurig en chronisch zieke kinderen (www.simonodil.com).

  • Zieke kinderen uit hun isolement halen

    Ello Mobile, 23 december 2007

    In België lijden zo’n 300.000 kinderen aan een ernstige of chronische ziekte waardoor ze lange tijd in het ziekenhuis moeten blijven. Ver van hun familiekring, hun vrienden en de school, voelen ze zich vaak wat afgesloten van de wereld... Gelukkig houden Simon & Odil hen gezelschap!

    Ello tweets

    Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
    Sluiten

    Zo ben je helemaal mee met

    • Ello-nieuwtjes
    • Projectupdates
    • Concrete resultaten