Skip content en ga naar navigatie

Het Ello-netwerk scoort hoog!

05aug2015

data_largeVind jij het een must dat je met je gsm overal kan surfen? Wees gerust. Bij Ello Mobile zit je goed! Op de interactieve overzichtskaart van het BIPT, een onafhankelijke overheidsinstelling, kan je zelf zien dat onze partner Base goed scoort met z’n 4 G-netwerk.

Het Belgisch instituut voor postdiensten en telecommunicatie, of kortweg het BIPT, kwam recent op de proppen met een heel handige tool: een digitale kaart waarin je de netwerkdekking van de 3 grote gsm-operatoren kan nagaan: Proximus, Base en Mobistar.

Op de kaart van België kan je kiezen tussen 2G, 3G en 4G en de info bekijken per operator. Zo zie je onmiddellijk dat Vlaanderen véél beter af is dan Wallonië. En dat Base – het netwerk waarmee Ello Mobile samenwerkt - het meest mensen bereikt met z’n 4 G-netwerk.

Met de kaart hoopt het BIPT dat de concurrentie tussen de operatoren een impuls krijgt. Ze is gratis te gebruiken via de website van BIPT en gebaseerd op informatie die door de operatoren zelf is aangeleverd en door het BIPT gecontroleerd. Elke 3 maanden krijgt de kaart een update.

Ello-netwerk checken bij jou in de buurt?
Dat kan op http://www.bipt.be/nl/consumenten/telefoon/dienstkwaliteit/dekkingskaarten

Geef een reactie

Ello tweets

Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

  • Ello-nieuwtjes
  • Projectupdates
  • Concrete resultaten