Skip content en ga naar navigatie

Roaming wordt afgeschaft vanaf 01/06/17!

30mei2017

Bellen in de EU? Vanaf 1 juni hoef je niet meer extra te betalen!

Schakel jij je mobieltje uit tijdens je verblijf in het buitenland? Of kies je liever voor een zalige surfvakantie en ben je onafscheidelijk van je smartphone? Wij van Ello vinden dat meer dan ok.


Wij passen onze prijzen al aan vanaf 1 juni 2017! De roamingtarieven worden op 15/07/2017 officieel afgeschaft in de EU, maar via Ello Mobile bel je dus al voordeliger vanuit het buitenland vanaf het begin van de maand. Bellen en surfen op vakantie in andere landen van de Europese Unie zal dus evenveel kosten als thuis. Vanuit een ander EU-land (deze landen zijn Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk (inclusief de Franse overzeese gebieden Guadeloupe, Frans-Guyana, Martinique, Réunion en Saint-Martin), Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal (inclusief Madeira en de Azoren), Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje (inclusief de Canarische Eilanden), Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden + Ijsland, Liechtenstein en Noorwegen) zal je dus hetzelfde betalen voor een sms, een telefoongesprek of het gebruik van internet als vanuit België. 

Let op: onder andere Zwitserland, Monaco en Andorra behoren niet tot de EU of EEA, hier worden dus de oorspronkelijke tarieven nog aangerekend.

Oproepen ontvangen in de EU wordt vanaf 1 juni ook gratis bij Ello Mobile.
Voor het ontvangen van een telefoontje buiten de EU betaal je nog steeds de verbinding vanaf de grens van België tot jouw bestemming.
Let ook op bij bepaalde bestemmingen buiten de EU zoals Tunesië waar de roamingtarieven beduidend hoger liggen dan in andere landen zoals de Verenigde Staten.
“Roamen” is niets meer dan bellen vanuit het buitenland. Bel je vanuit België naar een buitenlands nummer, dan ben je “internationaal” aan het bellen. Er verandert niets aan de tarieven om internationaal te bellen.

Geef een reactie

Commentaar gesloten

Ello tweets

Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

  • Ello-nieuwtjes
  • Projectupdates
  • Concrete resultaten