Skip content en ga naar navigatie

Ello-held van de maand: Sven De Potter

06aug2013

Sven De Potter

Onze Ello-held van de maand heeft niet alleen het hart op de tong, maar vooral het hart op de juiste plaats. Murielle Scherre, An Miller en zijn vrienden waren wild enthousiast over Ello, en hij voegde de daad bij het woord … De manier waarop Ello zijn winsten verdeelt, noemt hij ‘erg verfrissend’ en hij maakt er een sport van zorg te dragen voor onze planeet!

Naam: Sven De Potter
Leeftijd: 39
Woonplaats: Beervelde
Beroep: freelance redacteur/copywriter/muzikant
Hobby’s: geen (van z’n hobby’s zijn beroep gemaakt …)

Hoe heb je Ello leren kennen?

Ik heb Ello leren kennen via een advertentie waarin Murielle Scherre de provider aanprees. Dat is ondertussen een paar jaar geleden … Een paar maanden terug zag ik een gelijkaardig filmpje met Ann Miller. Ik heb toen eens gepolst bij vrienden die ook overgestapt waren. Ze waren allemaal positief. En toen dacht ik: “Komaan, De Potter, tijd voor actie.” Zodoende.

Waarom koos je voor Ello?

Ik heb al een paar providers versleten. Ik was er nooit echt ontevreden over, maar ik vind de manier waarop Ello omgaat met de winsten erg verfrissend. Jullie kiezen ervoor om de opbrengsten voor een groot deel te investeren in sociale en ecologische projecten. Ik steun dat liever dan dat mijn centen gebruikt worden om een bonus te betalen van een of andere CEO.

Welk project steun je en waarom?

Op één na allemaal. Waarom? Omdat het nodig is, tiens.

Is je gsm-gebruik veranderd, nu je weet dat je met elk gesprek en sms’je een steun geeft aan mensen en projecten die het nodig hebben?

Neen, dat is niet gewijzigd.

Hoever reikt jouw sociaal en ecologisch bewustzijn? Steun je naast Ello Mobile nog andere initiatieven?

Ja. Unicef, WWF, Greenpeace, Artsen Zonder Grenzen... We hebben maar één planeet. Er zorg voor dragen én voor de mensen en dieren die er wonen, lijkt me gewoon een nogal voor de hand liggende keuze.

Je weet dat Ello veel te danken heeft aan de mond-aan-mondreclame van zijn gebruikers. Heb jij al vrienden of kennissen warm kunnen maken om over te stappen naar Ello?

Ja, mijn lief. Ze moet alleen de stap nog zetten.

Welk sms’je/telefoontje zou je vandaag gelukkig kunnen maken?

Een sms: ‘Zin in een ijsje.’ Je lief.

Bekijk jij het leven ook van de zonnige kant net als Sven?
> Dan is Ello zeker iets voor jou!

Geef een reactie

Ello tweets

Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

  • Ello-nieuwtjes
  • Projectupdates
  • Concrete resultaten