Skip content en ga naar navigatie

Veelgestelde vragen

Zoals je weet, tracht Ello Mobile in alles zo transparant mogelijk te zijn. Toch hebben we alle vragen over Ello Mobile handig bij elkaar gezet en gerangschikt per onderwerp. Heb je een specifieke vraag, geef dan een duidelijk trefwoord in (bv. "belwaarde" of "sim-kaart") en onze zoekmachine pikt er meteen het meest relevante antwoord voor je uit.

Terug

Via welk nummer kan ik in het buitenland mijn belkrediet/voicemail opvragen?

Om in het buitenland je belkrediet prepaid op te vragen, bel je het nummer +32 486 19 19 66. Als je dit nummer belt terwijl je in het buitenland verblijft, bel je tegen roamingtarief.

Je voicemail beluisteren in het buitenland kan op het nummer +32 486 19 19 33 (voor postpaidklanten). Voor prepaidklanten is het nummer +32 486 19 19 96. Hiervoor rekenen wehet normale roamingtarief aan.

Opgepast! Als je voicemailberichten in het buitenland ontvangt, gelden dezelfde tarieven als bij het ontvangen van een ander inkomend gesprek. Hiervoor zal het normale roamingtarief worden aangerekend. Als je dit niet wenst, schakel dan je je voicemail tijdelijk uit zolang je in het buitenland bent. Dit doe je door zoals een telefoonnummer de code #002# in te toetsen en vervolgens op bellen, verzenden of het groene telefoontje te drukken. Na 5 minuten is je voicemail uitgeschakeld.

Om je voicemail in het buitenland te beluisteren, dien je een code van 4 cijfers in te geven. Deze kan je instellen door 1996 te bellen en optie 9 te kiezen. Je kan de voicemailcode ook (opnieuw) opvragen door naar +32486191935 te bellen en de stappen te volgen.

Bekijk hier de "how to" videos

Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

  • Ello-nieuwtjes
  • Projectupdates
  • Concrete resultaten