Skip content en ga naar navigatie

Veelgestelde vragen

Zoals je weet, tracht Ello Mobile in alles zo transparant mogelijk te zijn. Toch hebben we alle vragen over Ello Mobile handig bij elkaar gezet en gerangschikt per onderwerp. Heb je een specifieke vraag, geef dan een duidelijk trefwoord in (bv. "belwaarde" of "sim-kaart") en onze zoekmachine pikt er meteen het meest relevante antwoord voor je uit.

Terug

Moet ik betalen voor voicemail?

Nee. De voicemail van Ello Mobile is gratis.
Heb je een nieuw bericht op je voicemail ontvangen, dan krijg je een sms'je om je te verwittigen. Bel het gratis nummer 1933 voor Ello met factuur en 1996 voor Ello met voorafbetaalde kaart om het bericht te beluisteren.

Je voicemail beluisteren in het buitenland kan op het nummer +32 486 19 19 33 (voor postpaidklanten). Voor prepaidklanten is het nummer +32 486 19 19 96. Hiervoor rekenen we het normale roamingtarief aan.

Opgepast! Bij het ontvangen van voicemailberichten in het buitenland gelden dezelfde tarieven als bij het ontvangen van een ander inkomend gesprek. Hiervoor zal het normale roamingtarief worden aangerekend. Als je dat niet wenst, adviseren we je je voicemail tijdelijk uit te schakelen zolang je in het buitenland bent. Dit doe je door zoals een telefoonnummer de code #002# in te toetsen en vervolgens op bellen, verzenden of het groene telefoontje te drukken. Na 5 minuten is je voicemail uitgeschakeld.

Bekijk hier de "how to" videos

Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

  • Ello-nieuwtjes
  • Projectupdates
  • Concrete resultaten