Skip content en ga naar navigatie

Heet van de blognaald

 • Binnenkort: meer Ello voor hetzelfde geld

  Ello Mobile, 16 december 2014

  Tarieven2_thumbDe precieze details verklappen we je nog niet, want dan zou het natuurlijk geen verrassing meer zijn. Wat we je al wel kunnen vertellen, is dat je binnenkort als Ello’er héél prettig nieuws van ons zult krijgen.

 • Fijn bezoek uit de Filipijnen

  Ello Mobile, 15 december 2014

  Gabriel_thumbGabriela is één van de belangrijkste vrouwenrechtenorganisaties in de Filipijnen. Zeker nu het land zich nog volop moet herstellen van de tyfoon Haiyan, hebben de vrijwilligers er méér dan hun handen vol. Omdat Ello – samen met jou – G3W en dus Gabriela al jaren steunt, kregen we een persoonlijke update van hoe het er op dit moment in de Filipijnen aan toegaat. Een boeiend gesprek!

 • Fairphones voor de eerste keer in voorraad

  Ello Mobile, 06 november 2014

  Fairphone, dat ethisch zakendoen als leidraad heeft, kwam vorig jaar aan zijn startkapitaal van meer dan 7 miljoen euro door crowdfunding. In mei 2013 was het doel nog om 5.000 eerlijke toestellen te verkopen. De belangstelling voor de verantwoorde telefoon bleek zo groot, dat de eerste productie werd uitgebreid naar 25.000 toestellen.

 • Minder afval en méér groen in Limburg

  Ello Mobile, 04 november 2014

  Limburg_thumbWie tussen Lanaken en Kinrooi woont, heeft er vast al iets van gemerkt: de bedding van de Maas is er verbreed om overstromingen te vermijden. Fijn, maar er is natuurlijk meer. Natuurvereniging Limburgs Landschap vzw werkt er actief mee aan de inrichting van een 2500 ha groot natuurgebied, RivierPark Maasvallei. Door grote stukken land weer terug te geven aan de natuur én door zwerfafval aan te pakken, zien we zelfs zeldzame diersoorten zoals bevers terugkeren aan de Limburgse waterkanten!

 • Ello-held van de maand: Ellen Van Campenhout

  Ello Mobile, 03 november 2014

  Ellen Van Campenhout_thumbEen kritische geest in een gezond lichaam. Dat is Ellen Van Campenhout, onze Ello-heldin van deze maand. Een groot hart voor de natuur én de vaste overtuiging dat bedrijven – net zoals Ello Mobile – met méér moeten bezig zijn dan winst alleen. Nieuwsgierig? Ellen vertelt je er graag wat meer over.

Ello tweets

Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

 • Ello-nieuwtjes
 • Projectupdates
 • Concrete resultaten