Skip content en ga naar navigatie

Heet van de blognaald

 • Bonobo's stilaan klaar voor ecotoerisme

  Ello Mobile, 19 juni 2014

  Mensapen die spontaan dicht bij mensen komen uit nieuwsgierigheid? Het lijkt misschien een broodjeaapverhaal, maar het is de realiteit in het woud van Nkala in Congo. WWF huist er sinds 2006 met een natuurbehoudproject om bonobo’s te beschermen en de ‘schattige beestjes’ worden er tot in detail bestudeerd!

 • Ello-held van de maand: Evi Frans

  Ello Mobile, 17 juni 2014

  Lang hoefde ze er niet over na te denken … Toen onze heldin Evi voor het eerst over Ello hoorde, ging ze onmiddellijk voor de bijl. Net zoals ze de vrijwilligers op straat met clipboard niet kan negeren, kon ze ook geen nee zeggen tegen Ello Mobile. Lees snel welke projecten Evi steunt!

 • Post van G3W

  Ello Mobile, 06 juni 2014

  We hebben vandaag post gekregen van G3W, onze partner op de Filipijnen voor de bescherming van de mensenrechten. Het jaarverslag 2013 bevat een boeiend overzicht in woord en beeld.

 • Negenoord-Kerkeweerd erkend als natuurreservaat

  Limburgs Landschap, 15 mei 2014

  Als paascadeautje ontvingen we het goede nieuws dat de minister de aanvraag tot erkenning als natuurreservaat en het bijhorende beheerplan van het gebied goedgekeurd heeft. Dit beheerplan werd uitgewerkt door onze vereniging i.s.m. diverse actoren. Na ongeveer 20 jaar subsidieloze inspanningen in het gebied, wordt Limburgs Landschap vzw eindelijk financieel ondersteund om het beheer in het gebied uit te voeren.

 • Verslag voorbereidingsreis Senegal 2014

  Solidagro, 12 mei 2014

  In juli vertrekt er alweer een groep enthousiaste jongeren op inleefreis naar Senegal. Hun inleefreis staat in het teken van water. De jongeren zullen er werken rond drinkwater en water voor landbouw. Daarom zullen Belgische en Senegalese jongeren watertesten uitvoeren in de dorpen rond Toubacouta en Tambacounda, en samen zoeken naar oplossingen om de waterkwaliteit te verbeteren.

Ello tweets

Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

 • Ello-nieuwtjes
 • Projectupdates
 • Concrete resultaten