Skip content en ga naar navigatie

Heet van de blognaald

 • 720.571 x dank

  Ello Mobile, 04 maart 2015

  winst_smallHey Ello-fan,
  Wedden dat er tegen het einde van deze blogpost een grote smile op je gezicht staat? Er is namelijk uitzonderlijk goed nieuws: we hebben het Ello-boekjaar 2014 afgesloten met een gecumuleerde winst van 720.571 euro. En dat is een resultaat waar we terecht trots op mogen zijn. Champagne!

 • Solidagro start sensibilisatiecampagne in Senegal

  Ello Mobile, 03 maart 2015

  solidagro_small2014 was de start van ons drinkwaterproject in Senegal. In de regio Fatick wil Solidagro in 20 dorpen een betere toegang tot drinkwater en hygiëne. Want begin 2014 is de sanitaire situatie er slecht aan toe. Door de ellendige, hygiënische omstandigheden is het drinkwater vaak besmet en leidt het tot ziektes, die zelfs kindersterfte als gevolg hebben.

 • De Medibus houdt halt

  Ello Mobile, 02 maart 2015

  medibus_smallEen dokterspraktijk op wielen die de hele stad doorkruist? Dat is de Brusselse Medibus. Een team van vrijwilligers rijdt sinds november 2013 rond met een camper om de meest kwetsbare Brusselaars een hart onder de riem te steken. Ze staan in voor verzorging, opvang, preventie en noodhulp. Meer weten over dit goede Ello-doel?

 • Binnenkort: meer Ello voor hetzelfde geld

  Ello Mobile, 16 december 2014

  Tarieven2_thumbDe precieze details verklappen we je nog niet, want dan zou het natuurlijk geen verrassing meer zijn. Wat we je al wel kunnen vertellen, is dat je binnenkort als Ello’er héél prettig nieuws van ons zult krijgen.

 • Fijn bezoek uit de Filipijnen

  Ello Mobile, 15 december 2014

  Gabriel_thumbGabriela is één van de belangrijkste vrouwenrechtenorganisaties in de Filipijnen. Zeker nu het land zich nog volop moet herstellen van de tyfoon Haiyan, hebben de vrijwilligers er méér dan hun handen vol. Omdat Ello – samen met jou – G3W en dus Gabriela al jaren steunt, kregen we een persoonlijke update van hoe het er op dit moment in de Filipijnen aan toegaat. Een boeiend gesprek!

Ello tweets

Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

 • Ello-nieuwtjes
 • Projectupdates
 • Concrete resultaten