Skip content en ga naar navigatie

Heet van de blognaald

 • Colombia, meer dan voetbal alleen

  Ello Mobile, 31 juli 2014

  Voetbal leeft deze dagen, ook in de Calvario, een buitenwijk van het Colombiaanse Cali. Jong en oud zoeken dagelijks een televisiescherm om een voetbalmatch te kunnen zien. Even was er hoop voor Colombia om de halve finale te halen. Nu is het voor iedereen gewoon nog enkele dagen genieten van het voetbalfeest.

 • Snuif de sfeer op in Kinshasa - deel 1

  Ello Mobile, 25 juli 2014

  De tijd is gevlogen, want het SOS Kinderdorp in Kinshasa bestaat al 2 jaar! 15 SOS-moeders nemen er 150 kinderen onder hun vleugels. En de 2 schooltjes floreren er en geven er onderwijs aan een slordige 270 kinderen. Wil jij weten hoe het eraan toegaat in het SOS-dorp en de schooltjes? Bekijk dan deel 1 van de kortfilmpjes, die de gemoedelijke sfeer perfect weergeven.

 • Bonobo's stilaan klaar voor ecotoerisme

  Ello Mobile, 19 juni 2014

  Mensapen die spontaan dicht bij mensen komen uit nieuwsgierigheid? Het lijkt misschien een broodjeaapverhaal, maar het is de realiteit in het woud van Nkala in Congo. WWF huist er sinds 2006 met een natuurbehoudproject om bonobo’s te beschermen en de ‘schattige beestjes’ worden er tot in detail bestudeerd!

 • Ello-held van de maand: Evi Frans

  Ello Mobile, 17 juni 2014

  Lang hoefde ze er niet over na te denken … Toen onze heldin Evi voor het eerst over Ello hoorde, ging ze onmiddellijk voor de bijl. Net zoals ze de vrijwilligers op straat met clipboard niet kan negeren, kon ze ook geen nee zeggen tegen Ello Mobile. Lees snel welke projecten Evi steunt!

 • Post van G3W

  Ello Mobile, 06 juni 2014

  We hebben vandaag post gekregen van G3W, onze partner op de Filipijnen voor de bescherming van de mensenrechten. Het jaarverslag 2013 bevat een boeiend overzicht in woord en beeld.

Ello tweets

Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

 • Ello-nieuwtjes
 • Projectupdates
 • Concrete resultaten