Skip content en ga naar navigatie

Heet van de blognaald

 • Brief aan onze klanten

  Ello Mobile, 20 maart 2014

  602.679 euro winst voor de Ello-projecten
  Een dikke merci!

  Benieuwd waar al die mooie centen dit jaar naartoe zijn gegaan?

 • Ello-heldin van de maand: Kristel Goossens

  Ello Mobile, 19 maart 2014

  Een fanatieke sms’er is ze niet, maar wel een gemotiveerde Ello-fan … We stellen je voor: onze heldin van de maand: Kristel Goossens. Naast Ello steunt ze het project Areds-Swate in India en met haar diploma ‘Begeleider in de Sociale Economie’ wil ze dolgraag aan de slag met kansengroepen. U zou gek moeten zijn om deze Ello-fan niet in dienst te nemen …

 • 'De eerste stap is gezet!'

  Ello Mobile, 18 maart 2014

  Met een 50-tal paramedische verzorgingen en 400 aparte bedelingen van steriel injectiemateriaal op 4 maanden tijd kunnen we de Brusselse Medibus gerust een succes noemen. Het mobiele, medische kabinet brengt de hulp rechtstreeks naar daklozen en druggebruikers, die zo opnieuw vertrouwen krijgen in het Brusselse zorgsysteem. En dat met de hulp van Ello!

 • Medi-Bus in de pers

  Ello Mobile, 25 februari 2014

  Je hebt het vast wel al gehoord want de nationale pers stond er bol van. De Medi-bus in Brussel is vertrokken. Dit kabinet op wielen rijdt met teams van dokters en verpleegkundigen de leefwereld van minderbedeelden binnen. Zo rijden ze langs kraakpanden, parken en metro- of treinstations.

 • Missie volbracht in Guinee-Bissau! Op naar Senegal...

  Ello Mobile, 05 februari 2014

  Al gehoord van ons waterontwikkelingsproject in Guinee-Bissau? Dan hebben we een primeur voor jou! Onze partners van Bevrijde Wereld hebben ons met trots gemeld dat alle vooropgestelde doelstellingen zijn bereikt. Dus verhuizen ze naar buurland Senegal om er een gelijkaardig project uit de grond te stampen. En raad eens: Ello verhuist gewoon mee!

Ello tweets

Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

 • Ello-nieuwtjes
 • Projectupdates
 • Concrete resultaten