Skip content en ga naar navigatie

Heet van de blognaald

 • Gabriela op de barricade in 2014!

  Ello Mobile, 17 april 2015

  gabriela smallIn november 2013 raasde de tyfoon Haiyan over de Filipijnen. De ramp liet een spoor van vernieling achter. Miljoenen Filipijnen belandden dakloos op straat. De verwaarlozing van die Haiyan-slachtoffers door de regering gaf Gabriela nieuwe energie.

 • Ello-teller op 750.000 euro!

  Ello Mobile, 15 april 2015

  congo kleinBubbels, taart en gezang à la Heal the World. Make it a better place. Daarmee willen we die 750.000 euro op de Ello-teller uitbundig vieren. Heb jij enthousiast meegebeld, ge-sms’t of gesurft om dit te bereiken? Vanuit de grond van ons Ello-hart: dankjewel!

 • 720.571 x dank

  Ello Mobile, 04 maart 2015

  winst_smallHey Ello-fan,
  Wedden dat er tegen het einde van deze blogpost een grote smile op je gezicht staat? Er is namelijk uitzonderlijk goed nieuws: we hebben het Ello-boekjaar 2014 afgesloten met een gecumuleerde winst van 720.571 euro. En dat is een resultaat waar we terecht trots op mogen zijn. Champagne!

 • Solidagro start sensibilisatiecampagne in Senegal

  Ello Mobile, 03 maart 2015

  solidagro_small2014 was de start van ons drinkwaterproject in Senegal. In de regio Fatick wil Solidagro in 20 dorpen een betere toegang tot drinkwater en hygiëne. Want begin 2014 is de sanitaire situatie er slecht aan toe. Door de ellendige, hygiënische omstandigheden is het drinkwater vaak besmet en leidt het tot ziektes, die zelfs kindersterfte als gevolg hebben.

 • De Medibus houdt halt

  Ello Mobile, 02 maart 2015

  medibus_smallEen dokterspraktijk op wielen die de hele stad doorkruist? Dat is de Brusselse Medibus. Een team van vrijwilligers rijdt sinds november 2013 rond met een camper om de meest kwetsbare Brusselaars een hart onder de riem te steken. Ze staan in voor verzorging, opvang, preventie en noodhulp. Meer weten over dit goede Ello-doel?

Ello tweets

Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

 • Ello-nieuwtjes
 • Projectupdates
 • Concrete resultaten