Skip content en ga naar navigatie

Heet van de blognaald

 • Op bezoek in Frans-Guyana

  Ello Mobile, 17 oktober 2014

  Je op Frans grondgebied bevinden terwijl je je in Latijns-Amerika bevindt, een mens maakt het niet elke dag mee. Dat is echter het geval wanneer je landt in Cayenne, de hoofdstad van Frans-Guyana, een klein landje omgeven door grote reus Brazilië, het middelgrote Suriname en de oceaan die uitkijkt op de Antillen en Caraïben. Daar waren we op bezoek bij het departement Développement Social Urbain (DSU) van de gemeente Rémire-Montjoly, om af te toetsen of een samenwerking in de toekomst tot de mogelijkheden behoort.

 • Ello-held van de maand: Ilona Plichart

  Ello Mobile, 24 september 2014

  Met Ilona Plichart uit Borgerhout hebben we weer een Ello-heldin gevonden waar we écht trots op kunnen zijn. Ze is actief in allerlei fijne organisaties en helemaal gek op haar man en haar vrienden. Voor ons is het duidelijk: Ilona heeft haar hart op de juiste plaats én ze is iemand die – net zoals wij – niet graag stilzit!

 • Mooie schoolcijfers uit Kinshasa

  Ello Mobile, 23 september 2014

  Heb jij al kennisgemaakt met het SOS Kinderdorp Kinshasa? Moet je zeker doen: het is één van de vele mooie projecten die we dankzij jou kunnen steunen mét een schitterend resultaat. We kregen net de rapportcijfers van het afgelopen half jaar te zien. En we staan te blinken van fierheid. Blijf dus bellen en doe zo voort!

 • Strategie voor Frans-Guyana

  Ello Mobile, 09 september 2014

  Frans-Guyana, u zegt? Jawel, Guyane Française (om het te onderscheiden van zijn Engelstalige naamgenoot Guyana) is het Zuid-Amerikaanse land waar de eerste nieuwe exploratie-expeditie van onze Mobile School zal plaatsvinden. Exploratie-expeditie? Jawel, alweer een nieuw woord in het Mobile School jargon.

 • Snuif de sfeer op in Kinshasa - deel 2

  Ello Mobile, 05 september 2014

  De tijd is gevlogen, want het SOS Kinderdorp in Kinshasa bestaat al 2 jaar! 15 SOS-moeders nemen er 150 kinderen onder hun vleugels. En de 2 schooltjes floreren er en geven er onderwijs aan een slordige 270 kinderen. Wil jij weten hoe het eraan toegaat in het SOS-dorp en de schooltjes? Bekijk dan onderstaande kortfilmpjes, die de gemoedelijke sfeer perfect weergeven.

Ello tweets

Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

 • Ello-nieuwtjes
 • Projectupdates
 • Concrete resultaten