Skip content en ga naar navigatie

Ontdek de Ello Mobile filosofie

Het gsm-netwerk voor mensen die verder denken dan hun factuur lang is.

Bij Ello Mobile gaat het ´m ons niet om opzichtige acties, ingewikkelde voordeeltarieven of schreeuwerige bodemprijzen. Nee, onze ambitie ligt elders. €50.000 van onze opbrengst van het gsm-verkeer via Ello Mobile gaat integraal naar het goede doel. Met het geld dat je toch al betaalt voor je gsm-verkeer kan je via Ello Mobile organisaties en projecten steunen die zich inzetten voor een betere leefwereld. Met elk gesprek, elk sms'je koop je een stukje van een levensnoodzakelijke waterput, een waardevolle strook natuurgebied of een mobiel schooltje. Je beschermt er een waardevol stuk riviernatuur mee aan de Grensmaas of zorgt voor broodnodige toegang tot water voor een familie in Senegal. Kortom: je kiest voor engagement dat écht meetelt, elke dag opnieuw.

Bij Ello Mobile sluit je je niet alleen aan bij een gsm-netwerk, maar ook bij een netwerk van mensen die een verschil willen maken. Ello Mobile worden is een beslissing waar je best trots op mag zijn.

5 dingen die je moet weten over Ello Mobile

 1. Profit for non-profit

  Ello Mobile is een onafhankelijke vennootschap die opgericht is om haar winst integraal aan sociale en non-profitprojecten over te maken. "Profit for non-profit", zoals dat heet.  Ondertussen maakt Ello sinds januari 2020 integraal deel uit van United Telecom NV.

 2. Winstverdeling

  Onze klanten bepalen zelf welke projecten de winst van Ello Mobile ontvangen.

  Ello winstverdeling over de gesteunde projecten
 3. Koning Boudewijnstichting

  De selectie van de projecten gebeurt door Ello Mobile en door een onafhankelijke jury van experten, geselecteerd door de Koning Boudewijnstichting.

 4. Jaarrekening

  Wij zijn een transparant bedrijf. Al onze inkomsten, uitgaven en de toewijzing van de fondsen worden gepubliceerd en bekendgemaakt aan onze klanten.

 5. Web-based businessmodel

  Ello Mobile werkt volgens een eenvoudig web-based businessmodel. Waarom dure winkelruimtes huren als je hier 24u/24u terecht kan? Onze formule is simpel maar efficiënt.
  Minder werkingskosten = Meer winst voor het goede doel.

Kies Ello Mobile
Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

 • Ello-nieuwtjes
 • Projectupdates
 • Concrete resultaten