Skip content en ga naar navigatie

Veelgestelde vragen

Zoals je weet, tracht Ello Mobile in alles zo transparant mogelijk te zijn. Toch hebben we alle vragen over Ello Mobile handig bij elkaar gezet en gerangschikt per onderwerp. Heb je een specifieke vraag, geef dan een duidelijk trefwoord in (bv. "belwaarde" of "sim-kaart") en onze zoekmachine pikt er meteen het meest relevante antwoord voor je uit.

Terug

Ik wil een project voorstellen dat ik graag via Ello Mobile gesteund wil zien. Hoe ga ik tewerk?

Mail je contactgegevens (naam, adres, e-mail, tel) door naar helpdesk@ello-mobile.be. Wij verwittigen je wanneer de volgende consultatieronde van start gaat om nieuwe projecten te selecteren. Je ontvangt daarna via de Koning Boudewijnstichting alle voorwaarden, het dossier en de nodige indieningformulieren.

De selectie van projecten die door Ello Mobile gesteund worden, ligt in handen van een onafhankelijke jury van experten, samengesteld door de Koning Boudewijnstichting. Elk project wordt nauwgezet doorgelicht aan de hand van een aantal vaste criteria.

Alle informatie over het indienen van een project, de criteria en de kandidaatsdossiers vind je terug op de site van de Koning Boudewijnstichting.

Bekijk hier de "how to" videos

Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

  • Ello-nieuwtjes
  • Projectupdates
  • Concrete resultaten