Skip content en ga naar navigatie

Veelgestelde vragen

Zoals je weet, tracht Ello Mobile in alles zo transparant mogelijk te zijn. Toch hebben we alle vragen over Ello Mobile handig bij elkaar gezet en gerangschikt per onderwerp. Heb je een specifieke vraag, geef dan een duidelijk trefwoord in (bv. "belwaarde" of "sim-kaart") en onze zoekmachine pikt er meteen het meest relevante antwoord voor je uit.

Terug

Hoe maak ik mijn gsm onbruikbaar nadat hij werd gestolen?

Als je gsm gestolen is kan je twee dingen doen: je gsm-toestel laten blokkeren waardoor hij onbruikbaar wordt en je nummer laten blokkeren zodat er niet meer van jouw telefoonkaart kan gebeld worden.

 1. Gsm blokkeren
  Preventief doe je daarvoor best het volgende: voer *#06# in op je gsm: dan verschijnt je IMEI-nummer. Dat schrijf je op en hou je goed bij.
  Als je gsm gestolen wordt, kan je dan op elk moment van de dag bellen naar het nummer 078 15 10 25. Daar geef je je IMEI-nummer door en dan worden alle oproepen van dit toestel geblokkeerd. De drieste gsm-dief is er dan aan voor de moeite.
  Sommige toestellen kan je zelf via het internet blokkeren of onbruikbaar maken. Hiervoor check je best de handleiding van je gsm-toestel.
 2. Nummer blokkeren
  Hiervoor bel je naar het Card Stop-nummer 016/61 94 04 en geef je je nummer en adres door. Zij zorgen er dan voor dat je sim-kaart geblokkeerd wordt.

Bekijk hier de "how to" videos

Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

 • Ello-nieuwtjes
 • Projectupdates
 • Concrete resultaten