Skip content en ga naar navigatie

Koning Boudewijnstichting

Alle projecten worden geselecteerd door Ello Mobile en door een onafhankelijke jury van experten, aangeduid door de Koning Boudewijnstichting. We rapporteren uitgebreid en publiceren alles in detail, zodat je zelf ziet dat je bijdragen goed terechtkomen. Een betere garantie voor de betrouwbare toewijzing van je geld is er toch niet?

Maak je deel uit van een non-profitorganisatie of wil je een specifiek project via Ello Mobile laten steunen? Dat kan. De selectie verloopt door een onafhankelijke jury van experten, samengesteld door de Koning Boudewijnstichting, die elk project nauwkeurig screent aan de hand van vooropgestelde criteria.

Momenteel worden er geen nieuwe projecten aanvaard en is er geen nieuwe consultatieronde gepland. Ello Mobile focust zich de komende periode op de maximale ondersteuning van de 8 geselecteerde projecten. Zodra er een nieuwe consultatieronde wordt geopend, vind je hier alle informatie terug over de domeinen, de criteria en het selectiedossier van de Koning Boudewijnstichting.

Koning Boudewijnstichting

Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

  • Ello-nieuwtjes
  • Projectupdates
  • Concrete resultaten