Skip content en ga naar navigatie

Steun de persoonlijke ontwikkeling van jonge Palestijnse vluchtelingen in Libanon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Met 7 euro per maand verzekeren we het onderwijs en de opvoeding van Palestijnse jongeren in de Libanese vluchtelingenkampen.

Word Ello en help deze jongeren

Een project van

Projectomschrijving

Jonge Palestijnen die naar Libanon zijn gevlucht, lopen in de val. In de vluchtelingenkampen leidt de militie ontredderde kinderen en tieners op om ze ten slotte te rekruteren. We willen koste wat het kost voorkomen dat ze de wapens opnemen. Maar als we hen een betere toekomst willen schenken, moet we nu ingrijpen.

Dat is precies wat ADPM wil bereiken met zijn buitenschools preventieproject.

Een project van logo-ADPM

Doelstellingen

 • Een kwaliteitsvol buitenschools kader creëren voor kinderen van 6 tot 12 jaar, opgebouwd rond sportactiviteiten, kunstateliers en ludieke animaties.
 • Vroegtijdige schoolverlaters ouder dan 13 jaar een technische opleiding bieden, zodat de kans om later werk te vinden aanzienlijk vergroot.

Benodigde budget

Voor 7 euro per maand kunnen we een tiener een vak aanleren of artistieke en speelactiviteiten voor jongere kinderen ontwikkelen.

Dat bedrag is wat velen onder ons maandelijks uitgeven aan telefoongesprekken. Maak op een slimme manier gebruik van dit geld om de jonge Palestijnse vluchtelingen in de Libanese kampen de hulp te bieden die ze nodig hebben.

  Jij belt. Ello schenkt.

  Vertel je vrienden over Ello

  Meer info
  Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
  Sluiten

  Zo ben je helemaal mee met

  • Ello-nieuwtjes
  • Projectupdates
  • Concrete resultaten